Partner worden ?

Het Beroepenhuis ontwikkelde samen met Erik Tamboryn van Cheyron een nieuw partnerpakket. Daarbij wordt rekening gehouden met de eigenheid van elk bedrijf zodat bij uw betrokkenheid met Het Beroepenhuis ook een individuële aanpak gegarandeerd wordt. Ons doel is immers om tot een win-win te komen voor voortrekkers-bedrijven en Het Beroepenhuis.

In het kader van een duurzame ontwikkeling van de samenleving, ijvert Het Beroepenhuis  voor de opwaardering  van technische beroepen voor de arbeidsmarkt in Vlaanderen. Samen met voortrekkers –bedrijven kan het Beroepenhuis actief meewerken aan de integratie en ontwikkeling van jongeren naar technische knelpuntberoepen.

De samenwerking met Het Beroepenhuis past in het MVO beleid van bedrijven die technische vaardigheden appreciëren en die expertise opbouwen via gemotiveerde medewerkers die technische ontwikkelingen en toepassingen ook zien als middel tot verdere zelfontplooiïng.  Een samenwerking met Het Beroepenhuis is daarbij een troef voor uw bedrijf omdat het deze ambitie kenbaar maakt aan alle stakeholders zoals uw medewerkers, klanten, leveranciers en de overheid.  Maar ook andere stakeholders van het bedrijf zoals de aandeelhouders en uw directe omgeving stellen zo concreet de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf vast.   

Wenst u meer informatie, aarzel niet en neem contact met ons. Wij wisselen graag  informatie uit over onze gezamelijke mogelijkheden:

Het Beroepenhuis vzw: Sara Kooyman, sara@beroepenhuis.be of 09/330 85 50

Cheyron BVBA: Erik Tamboryn, info@cheyron.be of 0473/ 73 11 54

Logo Onderwijs vlaanderen

Reserveren?

voor scholen:
09 330 85 50
Of mail ons voor een lijst met vrije data.

Voor gezinnen:
RESERVEREN IS NIET NODIG
OP DE GEZINSDAGEN.