Onze huisregels

Wat we verwachten van de leerlingen

Tijdens het bezoek hebben de leerlingen geen materiaal nodig. Ze hoeven niet te schrijven.

We verwachten dat er respect is voor alle materiaal van Het Beroepenhuis. Bij beschadiging zal de school aansprakelijk gesteld worden.

De begeleiders van Het Beroepenhuis sporen de leerlingen aan tot een motiverende groepssfeer met respect voor elkaar. Bij respectloos gedrag kan de begeleider de activiteit stil leggen.

Wat we verwachten van de leerkrachten

Het Beroepenhuis zorgt voor gepaste en intensieve begeleiding tijdens het bezoek.

Omdat leerkrachten hun leerlingen beter kennen en op hun specifieke individuele noden kunnen ingaan, vragen wij dat er minimaal voor elke 15 leerlingen een begeleider van de school meekomt. (Als uw leerlingen veel nood aan ondersteuning hebben, is het zeker een goed idee nog meer begeleiders van de school mee te brengen.)

Uiteraard verwachten wij van de begeleiders tijdens het bezoek aanwezigheid bij de activiteiten, betrokkenheid en een motiverende houding.

Het Beroepenhuis is niet aansprakelijk voor diefstal. Voor de veilige bewaring van waardevolle voorwerpen (zoals GSM's, portefeuilles, ...) van de leerlingen kunnen leerkrachten die desgewenst verzamelen in de door Het Beroepenhuis voorziene tassen en opbergen in lockers. De leerkrachten bewaren zelf de sleutels tijdens het bezoek.

 

terug naar het overzicht

 

Logo Onderwijs vlaanderen

Reserveren?

voor scholen:
09 330 85 50
Of mail ons voor een lijst met vrije data.

Voor gezinnen:
RESERVEREN IS NIET NODIG
OP DE GEZINSDAGEN.